Σε διάψευση δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκαν με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, προέβη η ΝΔ.

«Η πρωταπριλιά πέρασε» σχολίασε χαρακτηριστικά η Πειραιώς, επισημαίνοντας πως «στη σημερινή παραπολιτική στήλη της Εφημερίδας των Συντακτών ένας ευφάνταστος δημοσιογράφος, που υπογράφει ως Κ.Π., όχι μόνον ισχυρίζεται ότι εθεάθησαν στην πολυκατοικία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά προχωρεί και σε πολιτικές ερμηνείες της συνάντησης που υπονοεί ότι έγινε».

«Επειδή η πρωταπριλιά πέρασε πριν από 19 μέρες και επειδή όλα τούτα ουδέποτε συνέβησαν, παρά μόνον στο μυαλό του εν λόγω δημοσιογράφου, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έστειλε επιστολή στην Εφημερίδα των Συντακτών, ζητώντας την άμεση αποκατάστασης της αλήθειας. Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι η ‘Εφημερίδα των Συντακτών πολεμά τα fake news και σήμερα με αποκλειστική ευθύνη της διέσπειρε και στο διαδίκτυο ένα χονδροειδέστατο ψέμα», συμπλήρωσε η ΝΔ.

eklogika.gr