Το Corfu 2018 Ferrari Club Passione Rossa είναι γεγονός! Δεκάδες πολυτελείς Ferrari του club ιδιοκτητών «Passione Rossa» αναμένονται να καταφτάσουν στην Κέρκυρα τον Ιούνιο 2018 στο πλαίσιο του εντυπωσιακού roadshow, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11/6 στο Λιστόν & την Τρίτη 12/6 στο νέο πεζόδρομο Ευγ. Βουλγάρεως – Γ. Θεοτόκη.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον πρόεδρο του δημοφιλέστερου club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, Φάμπιο Μπαρόνε να κάνει λόγο για μεγάλη συγκέντρωσης τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων Ferrari και road show».

Η εκδήλωση έχει & δώρα

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης θα γίνουν κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων. Επίσης θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός “Best Ferrari”, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (π.χ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κ.λπ.), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, ενισχύοντας την παγκόσμια φήμη και προβολή της και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους. Ένας επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες Ferrari – και όχι μόνο.

Στο μεταξύ το «Corfu 2018 Ferrari Club Passione Rossa»: εκφράζει τις ευχαριστίες του, στους Υποστηρικτές του, που πίστεψαν και στήριξαν εξαρχής την ιδέα των εκδηλώσεων του FERRARI Club «Passione Rossa» στην Κέρκυρα και έχουν συμβάλει σημαντικά στην πραγματοποίησή τους.