Η Χορωδία Κέρκυρας διοργανώνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 εορταστική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κέρκυρας.

Στη συναυλία αυτή θα λάβουν μέρος όλα τα Τμήματα της Χορωδίας Κέρκυρας δηλαδή η Ανδρική , η Παιδική, η Χορωδία Αγοριών, τα δύο Τμήματα Προετοιμασίας της Παιδικής Χορωδίας και η Γυναικεία Χορωδία. Θα συμμετάσχουν επίσης ως solist η σοπράνο ‘Ηρα Ζέρβα και ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης. Τις Χορωδίες θα διευθύνει η Χριστίνα Καλλιαρίδου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και οι θέσεις θα είναι αριθμημένες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια από τα Μέλη του Δ.Σ. της Χορωδίας Κέρκυρας και από το TICKET BOX (Ανουντσιάτα).

“Καλούμε όλους τους φίλους της Χορωδίας Κέρκυρας αλλά και κάθε φιλόμουσο Κερκυραίο να έλθει στην συναυλία μας αυτή και να απολαύσει την παρουσία 200 περίπου Χορωδών, όλων των ηλικιών, και κυρίως τα παιδιά μας” αναφέρει το κάλεσμα του Δ.Σ. της Χορωδίας.