Την Τετάρτη, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις που σταδιακά μέχρι το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες που μπορεί να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, με το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, άνεμοι δυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ο υδράργυρος από 5 έως 18 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις  5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις, άνεμοι δυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά ως 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν τις μεσημβρινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και ο υδράργυρος από 6 έως 19 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.